Tratamente contra calvitiei si de regenerare a parului

 

Rezultatele tratamentului anti calvitie.

Rezultatele tratamentelor oferite de echipa noastra.

Andreea B. din Bucuresti a folosit "Tratament naturist anti calvitie". A urmat tratamentul nostru timp de 6 luni si a reusit sa recupereze peste 90 % din firele pierdute in urma afectiunii de care a suferit (eczema seboreica). Afectiunea de care a suferit timp de 3 ani, a dus la pierderi masive de par in special in zona frontala. Pe langa pierderea masiva de par in zona frontala, de fiecare data cand isi uda scalpul (indiferent daca era prinsa afara fara umbrela pe o zi ploioasa sau isi uda parul inainte de a-l spala cu sampon) avea mancarimi puternice in zona frontala a scalpului, fapt ce genera distrugerea firelor de par inca existente.
In cele 6 luni de cand a comandat tratamentul nostru, a reusit sa scape de eczema care o chinuia de 3 ani si sa-si recupereze poboaba capilara avuta anterior afectiunii.


calvitie

Carmen N. a beneficiat de asemenea de tratamentul anti calvitie, iar dupa cum se poate vedea si in poza trimisa, a reusit sa isi recapete look-ul avut anterior!

Tratamentul oferit de noi, fiind bazat in totalitate pe elemente naturiste nu implica decat costuri minime dar solicita perseverenta in utilizare, iar primele rezultate nu vor intarzia sa apara in primele saptamani de utilizare.

 

rezultat "In urma cu doi ani am inceput sa-mi pierd incetul cu incetul parul desi nu parea sa sufar de vreo afectiune. Am fost la doctorul dermatolog, iar acesta mi-a spus ca nu sufar de nici o afectiune si ca nu am ce face, deoarece cauza pierderii parului poate fi genetica. Mi-a recomandat sa ma spal pe cap cu Nizoral. Parul insa imi cadea in continuare si am ajuns sa disper. Am comandat "Tratamentul anti calvitie. In primele 3 luni de la aplicare, am reusit sa stopez caderea parului, iar in urmatoarele 2-3 luni parul a inceput sa se regenereze."
ne scrie Vasile P. din Oradea. In prezent d-nul Vasile isi mentine parul recuperat cu ajutorul tratamentului oferit de noi "Pentru un par sanatos"

 

tonus


 

Gheorghe R. din Constanta, a comandat "Tratament naturist anti calvitie" in urma cu 4 luni. Desi in acest moment se afla in faza medie de utilizare a tratamentului nostru se poate observa din poza trimisa progresele pe care le-a facut in cele 4 luni de utilizare.

Toate aceste transformari, se pot produce si pentru dumneavoastra, totul e sa comandati tratamentele oferite de noi si sa le urmati cu strictete!

 

 

Parteneri:

Loto | Remedii naturiste

copyright © 2013 Tratament calvitie